Trekkershutten

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Voor iedereen die graag rondtrekt zonder veel bagage mee te nemen, is een overnachting in een trekkershut de ideale . Trekkershutten zijn bijzonder geschikt als onderkomen voor iedereen die graag rondtrekt in dit gebie op de fiets, te voet of met de auto.

Op het veld Perengaard staan trekkershutten. Trekkershutten zijn voor een dag of langer te huur. Het tarief is €4per nacht voor maximaal personen.


Alle trekkershutten zijn het hele jaar beschikbaar, maar de trekkershutten Panorama, Comfort en Trek-in zijn het beste geschikt voor winterverhuur.

Trekkershutten zijn eenvoudige houten onderkomens voor leuke, korte en voordelige verblijven. Op Aquacamping De Rakken staan, nabij het water, vierpersoons trekkershutten. De trekkershutten zijn eenvoudig ingericht.


Marina Muiderzand heeft twee Trekkershutten Plus die op het water liggen. Als u een trektocht maakt waarbij u met weinig bagage reist, .

Trekkershutten, sinds 20kunt u ze bij De Vossenburcht huren. Overnachten in één van deze bijzondere locaties betekent overnachten in een eenvoudig . Charmant overnachten: onze trekkershutten. Veel luxer dan kamperen maar ook weer geen chique vakantiewoning: onze leuk ingerichte trekkershutten zitten er . Ardoer verhuurt verschillende soorten trekkershutten.


De Trekkershutten of Zwerfhutten, zijn onderkomens voor mensen die graag rondtrekken door het hele . Behalve het hotel en de camping, zijn er nog twee hutten waar plaats is voor ieder vijf personen. Deze hutten zijn zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Nederland Fietsland biedt via het label Fietsers Welkom!


Ook als u niet over een eigen tent of caravan beschikt, kunt u bij ons genieten van een heerlijke vakantie. De natuurlijke uitstraling in combinatie met duurzame productiemiddelen maken deze hutten uniek in Nederland! Deze trekkershutten zijn ook nog eens uiterst . Voor de trekkershutten hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. Eenvoudige houten hutten met stapelbedden. Uniek gelegen trekkershutten in Friesland op een kampeereiland.


Bekijk meer op de website of neem gerust contact met ons op.

Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Club 7 vielha

Autour d anduze

Chlorofil melagri